PENGISIAN KHODAM BATU CINCIN DAN TASBIH MULTI FUNGSI

HAJAT DAN TUJUAN PENGISIAN

Khusus batu cincin ini diritualkan dan diisikan dengan Multifungsi untuk tujaan dan niat anda. Dipermasukkan dengan pengisian khodam pendamping untuk tujaan dan ikhtar bagi :

Mempermudahkan jalan keluar ekonomi ( masalah kewangan ) sesulit apapun masalahnya akan terpecahkan dan tercairkan dengan sendiri
Memajukan usaha yang redup menjadi cerah / bersinar kembali
Melariskan usaha apa sahaja yang anda miliki, lebih baik dari pelarisan umum
Mempercepatkan anda dalam memperolehi kekayaan harta duniawi
Hutang piutang cepat diselesaikan
Punya hutang bertumpuk akan terselesaikan dengan cara magic atau ghaib
Proteksi ghaib keselamatan diri 
Menaikan jabatan dan kerjaya @ pangkat
Menambah keribawaan dan kharisma diri
Menyelesaikan masalah secara ghaib

HIJIB 7 KHODAM PENARIK HARTA KEKAYAAN

Zikir khusus amalan para ulama soleh untuk memanggil 7 khodam penjaga baituk mal alam ghaib iaitu tempat menyimpan harta terpendam berupa wang, emas, intan, berlian yang berada di alam ghaib dengan zikir sehingga anda bertemu dengan ghaibnya amalan / khodam yang membantu masalah kesulitan ekonomi kewangan, kerezekian, modal usaha, usaha tersadai, terlilit hutang, Insya Allah ritual ini tidak merugikan anda

TARA KARANG

Aji pelet super ampuh. Raja dari ilmu Warisan Tanah Pasundan Sukabumi Pelabuhan Ratu. Dengan media 1 butir telur ayam cemani hitam berajah ghaib, dengan ritual pelet super khusus dalam tempoh waktu singkat org yang dituju pria / wanita menjadi bertekuk lutut, tunduk, takluk selalu terbayang-bayang rasa cinta kepada anda, membuat jiwa dan raga pasrah setengah mati, Mengunci pasangan agar tidak berpaling dengan orang lain, Memangil kembali ( puter giling ) kekasih/pacar, suami / isteri yang berpaling. Saranan menyambung tali percintaan, perselingkuhan yang telah rosak dan terputus, memperbaiki dan menyatukan rumah tangga yang retak dan kurang harmoni.

RITUAL PELARISAN HARTA DUNIA

Bagi mereka yang selalu gagal dalam usaha, bisnes bankrap, rezeki serat, hutang bertampuk. Kami verikan ritual khusus untuk menarik kekayaan, harta dunia dan keseksesan yang anda inginkan impikan. Dengan ritual ini rezeki akan datang dari berbagai arah penjuru mata angin mengalir deras kepada diri anda sendiri. Hingga anda akan merasa heran dan takjib sendri bagaimana semua ini bisa terjadi secara ajaib.
Syarat khusus : Anda harus memiliki usaha sekecil apapun usaha tersebut

RITUAL PENGERETAN

Ritual pengeretan untuk morotin harta orang yang dituju baik laki / perempuan sehingga orang yang ditujukan akan mudah terus menerus memberikan harta benda, wang, kereta dan perhiasan dan lain-lain.

WANG HIKMAH KEREZEKIAN

Wang rajah yang tekah diritualkan dan disikan dengan khodam kerezekian tingkat tinggi untuk pegangan usaha, usahawan, usahawan besar maupun kecil, pedagangan, bisnesman, karyawan, pekerja dan dll. Pengunaannye sangat mudah hanya simpan dalam dompet di tempat usaha anda. Khasiatnya untuk terbukanya pintu-pintu kerezekian, pengasihan, pengilang, bikin wang, tidak boros, mempercepatkan lunas hutang, memudahkan anda yang belum dapat kerja, insya Allah barokah dan halal dunia akhirat dgn izin dari Allah jua.

3 comments:

  1. Assalamualaikum tuan. Macamana nak membuat pengisian Khodom di cincin tuan?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. pengisian kodam cincin maksud kamu sudah diisi dgn hizib 7 kodam kaya,tara karang,pengeretan rezeki,harta dunia semua ini sudah diisi pada cincin ,kami tinggal pakai tak perlu lakukan puasa,amalan zikir,tak perlu korban ayam cemani .Semua proses sudah dibuat ,sudah diisi dalam cincin,begitu?..harap jelaskan

    ReplyDelete